HOLISZTIKUS  IRÁNYÚ  SZOLGÁLTATÁSAIMAT AZOKNAK A FIGYELMÉBE AJÁNLOM EGÉSZSÉGÜK MEGTARTÁSA                             ÉS  HELYREÁLLÍTÁSA  CÉLJÁBÓL, AKIKNÉL AZ  ORVOSI KEZELÉSEK NEM JÁRTAK MEGFELELŐ  EREDMÉNNYEL, ÍGY SZERETNÉ KIEGÉSZÍTENI ALTERNATÍV MÓDSZEREKKEL !


Lehetőség van havi két alkalommal  szombati napra való bejelentkezésre is, a távolabbról érkezők és vidéken                                                                   dolgozók  részére  9.30 és 13.30 közötti időszakra!

Akut panaszok, sérülések esetén többnyire már aznap segíthetek fájdalmának megszünetésében, nem sürgős panaszok kezelésére pedig már 1-2 héten belül tud jönni!


 Az alternatív "orvosságok" tárháza a rehabilitációban

Egészségmegőrzés  -   Rehabilitáció  -  Karbantartás

TESTI FÁJDALMAK,  PSZICHOSZOMATIKUS PANASZOK ÉS  ÖNISMERET


Mivel nincs  két egyforma ujjlenyomat sem, úgy nincs két egyforma helyreállítása irány  sem. A szabványos gyógyszeres pirulák és protokollok helyett egyénre szabható az egészség visszaállítása.

Mitől gyógyulunk?

a szervezet tisztítása - hiányzó anyagok pótlása - táplálkozás+életvitel  módosítása  - gondolataink  átprogramozása


Természetesen  egy hirtelen kialakult akut betegségnél, balesetnél (elkerülhetetlen azonnali műtét) a modern orvostudomány vívmányai által kapott (CT, MRI, ultrahang, labor stb.) diagnózisok  és technikák nyújtanak sok esetben életmentő  segítséget.

Az orvosi kivizsgálást természetesen minden panaszunknál  ajánlatos elvégeztetni!

A műszerek gyógyításra  Magyarországon nem elfogadottak - kivéve a lágylézer család -  csak közérzetjavításra szolgálnak. A műszerek  által mért adatok nem helyettesítik az orvosi diagnózist, a helyreállító protokollok önmagukban gyógyításra nem használhatók és nem helyettesítik az orvosi kezelést, de  annak kiegészítésenként alkalmazhatók. 


Fő rehabilitációs  kezelési irányok

                                    Zapper - Fscan   frekvenciás módszer kórokozók semlegesítése 

 az egészség visszaállítását segíti azáltal, hogy sejtjeinkre és ezáltal egész szervezetünkre úgy hat, hogy az alkalmazott  frekvenciák elpusztítják a testünkben élősködő parazitákat, vírusokat és a kártékony baktériumokat. Véleménye szerint minden  betegség mögött kórokozót találunk! Nem kell ahhoz még betegnek sem lennünk, hogy legyen mit kitisztítani a szervezetünkből, hiszen sokszor nem érzünk komoly bajt, legfeljebb fáradtságot, állandó feszültséget, gyengeséget, a koncentráció hiányát esetleg gyakori fejfájást, álmatlanságot, makacs  gyomorfájást. Sajnos a különböző intoleranciák, daganatos megbetegedések és allergiák  kialakulásának hátterében   is a szervezet tisztításának  hiánya áll fenn. Lágylézer alkalmazása testen és fülön 

 Alkalmazása az egész test bőrfelszinén a panaszos testtájakon (fül, orr, torok is)  kúraszerűen a tünetek megszűnéséig tart  akár más módszerek kiegészítésével ha szükséges, továbbá hatékonyan alkalmazhatók  az akupresszúrás test és fülpontokon MeriDim műszeres mérés alapján, így egy fájdalommentes  bio-stimulációs testkezelésben részesülhetünk krónikus és akut panaszaink megoldása érdekében. Egy kínai kutatás rámutatott; a lézerkezelés a gyógyászatban az egész szervezetre képes pozitív hatást gyakorolni, hiszen nem csupán a kezelt területre, hanem (a teljes érhálózaton keresztül) a komplett vérkeringésre, a  meridiánokra (energiapályák)  is hatással van. Az orrüreg alkalmazásának több előnye is van, mivel a  sűrű érhálózatban a paraszimpatikus és szimpatikus idegek nagy számban vannak jelen. Javítja a sejtekben az oxigénellátást (ATP),  ezáltal a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat is. Nem allergizál, nem okoz sugár- vagy elektromos terhelést, nincs mellékhatása.  Mivel a lézeres kúra semminemű fájdalmat nem okoz, gyermekek is jól tolerálják. Gyermekeknél történő alkalmazásnál fontos a pszichikai hatás, hogy a lézer alkalmazása  nagyon gyors és nem fájdalmas.  j Alkalmazása megindítja az igen nehezen gyógyuló sebek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, így sport- és otthoni baleseteknél gyermekek és idősek számára egyaránt gyors segítséget nyújt. 

Lézerterápiáról magyar nyelven az alábbi könyvek jelentek meg: Dr. Sandra Sándor: Lágylézer-terápia I – II, Dr. Horváth Judit: Lágylézer-terápia.


 Akupresszúrás  Shiatsu,  KoroKan,   Lávaköves  és   nyirokmasszázs kezelések 

 A Tuina kínai masszázs "leszármazottja" a japán Shiatsu. masszázs.  Ezzel a technikával, izületkimozgatásokkal,  beindul a  gyógyító erő (csí) a kínai orvoslás elmélete alapján, az akupresszúrás pontok és az azokat összekötő meridiánok stimulálásával.
 Átvitt értelemben  masszázsnak hívjuk, de mégis más, sokkal több annál, hisz a kínai orvoslásban mai napig gyógyterápiaként alkalmazzák. Mondhatjuk, hogy a Sors keze, amikor egy egészséges embert elüt az autó. Vannak betegségek, amelyek sokáig nem érzékelhetők, ám amikor fizikai szinten megjelenik, üzen a test, hogy valamit rosszul csinálunk. Na és vannak betegségekre hajlamosító tényezők családi ágon, amiknél el lehet érni, hogy ne alakuljanak ki, ha figyelünk magunkra.
 Ezért van fontos szerepe az évenkénti  műszeres  állapotfelmérésnek mint prevenció, - illetve régóta fennálló panaszok esetén a helyreállításnak  - a táplálkozásnak és a mozgásnak is. A mérés megmutatja, hogy hol vannak eltérések a szervezet optimális működésében, terheléseket és hiányokat egyaránt jelez az egész szervezet vonatkozásában, melyeket elkezdhetünk helyreállítani a mérési eredmények és a tünetek (testi és lelki vonatkozásban)   függvényében.
 Ez azért is jó, mert a daganatos betegségek a szervezetbe bekerült és felhalmozódott kórokozók, káros anyagok, nehézfémek és környezeti szennyeződések lerakódásai miatt kialakult blokkok, elzáródások eredményeiként manifesztálódnak betegségként. 
A Shiatsu kezelés az egész szervezetre úgy hat, hogy tisztítja a vérkeringést, fokozza a nyirokkeringést, támogatja a szervek tisztulását és működését, így a kezelés által sokat tehetünk erőnlétünk és egészségünk megőrzéséért is, ha pedig már panaszaink vannak, segít egészségessé válni!                                      Instrumentális  Homeopátia-Dr. Schüssler féle sóterápia - Lelki kezelések


 Itt nem egy hagyományos gyógyszerről vagy vitaminról van szó, amit beveszünk és ezzel a gyógyulással kapcsolatos kötelességünket letudtuk, vagyis elnyomtuk a tüneteinket,  ez sokkal több ennél , hisz az OKOT szünteti meg!

A Schüßler sókat leginkább az organotrop homeopátiás  szerekhez lehet sorolni, vagyis van szerv-specifikus jellegük. Ezért hatásosak olyankor, ha a betegség még csak egyetlen szervre lokalizálódott. 

A Schüssler sók mint homeopátiás szerek, ásványanyag kötésben vannak, ezekből 12 fajta alapsót és 15 fajta kiegészítő só alkalmazására van lehetőség, de csakis kiegészítő terápiaként hatékonyak ha már panaszaink tartósan megvannak.

Schüssler terápiás rendszere ugyanolyan hatékony, mint a Hahnemanni homeopátia, de mivel kevesebb szerrel dolgozik könnyebben átlátható. Hazánkban a 12 alapsó csak gyógyszertárban kapható, kétféle higításban (D6, D12) az OGYI (Országos Gyógyszerészeti Intézet) engedélyezésével.

Nagy előnyük még, hogy mellékhatás mentesen alkalmazhatók, a babáktól a nagymamákig bármely korosztály számára. Nem okoznak problémát a hagyományos gyógyszeres terápiában, terhesség és szoptatás alatt is használhatók.

A homeopátiás orvosok is gyakran alkalmazzák a homeopátiás szerek mellett is!


Kismamáknak és gyermekeknek

Lélekmasszázs, Bach virágterápia, kinesio-tape szalagozás, fájdalomcsökkentés, fülgyertyázás, MeriDim bemérés, Soft-lézer, csakraterápia, homeopátiás készítmények, Schüssler sók és a gyógynövény tartalmú krémekEgészség orvos(ság) nélkül!  Mikor érdemes természetes módszerekhez folyamodni?


  •  Amikor   fennálló problémáink gyógyszeres kezelésre csak kicsit  javulnak vagy stagnálnak. 
  •  Amikor már mindent kipróbáltunk, mégsem hatott.
  • Amikor különböző intoleranciák jelentkeznek
  • Amikor alattomos  autoimmun betegség alakul ki
  • Amikor  pajzsmirigy, diabetes, vérnyomás  és emésztési problémáink lesznek
  • Amikor egyre több mindenre allergiásak leszünk
  • Amikor a  gyógyszerek mellékhatásaként  "társbetegségek" is jelentkeznek a meglévő mellett
  • Amikor gyakran visszatérő panaszaink vannakSzolgáltatásaim összetettek, sosem egyfajta módszerből állnak.

Kezdhetjük?!

                                                                        Anyagcsere és hormontípus meghatározás,

táplálkozás

emésztési panaszok, fogyás, hízás,  betegségből való felépülés támogatása és prevenció

  


Emésztés és idegrendszer 

összefüggései és helyreállításuk és nehézfémek hatása a szervezetre


Egészségünk és a "divatos" betegségek  mint allergia, intoleranciák, mozgásszervi, emésztési, húgyuti,, női-férfi gondok, autizmus, adhd, hiperaktivítás, depresszió, pánik, meddőség, endometriózis, izületi betegségek, stb.

Kórokozók (EBV,CMV,HPV, E-coli, Streptococcus, Aflatoxin stb.) nőgyógyászati, mozgásszervi ,emésztési és húgyuti  stb. problémáknál sipoly (fisztula), szemölcs,  akne, Crohn, IBS, Colitis ulcerosa, köhögés, stb.

 Meridiándiagnosztika

 MeriDim méréssel a kínai orvoslás  egészségfilozófiája alapján energetikai és fizikai állapotunk kibillenéséről Soft lézeres fülkezeléssel  a természetes  helyreállítás lehetőségeivel

Magnetspace kvantumos  testelemző

paraziták
baktériumok
vitaminok
aminósavak
ásványanyagok
toxinok nehézfémek
bemérése

Personal infra,  Safe Lézer és

lézerzuhany  alkalmazása isiász,

Izületi kopás, gyulladás, fájdalom, 

izomproblémák csonttörés, bütyök,

arcüreggyulladás

lumbágó, kollagénképzés

 nyaki merevség, sarkantyú, stb.

Holistic Pulsing

(Lélekmasszázs)

 a ruhában végzett energetikai  pulzáló  kezelés félelmek, traumák, "elengedési" nehézségek oldására FSCAN és ZAPPER a

baktériumok, gombák,

vírusok, penész

környezeti szennyeződések xenoösztrogének  szűrése  és kiiktatása

Homeopátiás szerek,   Schüssler  sók  

fizikai, lelki  és mentális tünetek javítására gyerekeknek és kismamáknak is


 BACH virágterápia, 

lélekápolás, érzelmeink gyógyítása és hitrendszerünk

megváltoztatása

 önismeret  beszélgetéssel 

és grafológiai

elemzéssel

hagyományos kínai 

orvoslás (HKO)