Lávaköves masszázs a testi és lelki energetizálásértA mai stresszes világban, rohanó életmódban a pszichoszomatikus tünetek (türelmetlenség, ingerlékenység és félelmek, rossz alvás stb.) okozta feszültség, rossz közérzet, gyengeség,  betegségeken átesett szervezet energetikai és idegrendszeri feltöltésére  jól alkalmazható alternatív módszer a lávaköves kezelés.  Nemcsak a  lenyugvásban de a letapadt izmok feloldása által  szerveink optimális  működésében  is nagy szerepe van a meridiánok és csakrák  blokktalanításának és feltöltésének.

A lávaköves masszázs eredete mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Az észak-amerikai indiánok, az ókori kínai és indiai gyógyítók, de az ősmagyar sámánok is használtak felmelegített köveket kezeléseik során. A lávaköves masszázs mai formáját a 90-es évek elején állította össze Mary Nelson.

 A kínai orvoslásból a meridiántan, Indiából a csakrák rendszere került be a lávaköves masszázs menetébe, melyben megtalálhatóak az energiarendszer (meridiánok), az aromaterápia valamint az akupresszúra egyes elemei is. 


Az egész test kezelve van a meleg kövekkel, a talpon pedig egy finom csakra-talpmasszázs, míg az arcon akupresszúrás arcmasszázst alkalmazok.

A hatás érzetét sokan nehezen tudják szavakba önteni, van akinek a könnye kicsordul az érzéstől vagy felnevet, mosolyog, annyira jól érzi magát a kezelés alatt és után. 

                       A megnyugvás, feltöltődés érzése árad szét testben és lélekben.