Gyógyhatású keleti masszázskezelésekA masszázs évezredek óta a természetes gyógyító terápiák közé tartozik. A keleti gyógyhatású módszerek  és technikák  a meridiánokon, akupresszúrás pontokon keresztül hatnak a szervezetre, beindítva ezzel a gyógyulási folyamatokat.


A KoroKan masszázs azon kívül, hogy csillapítja az izomfájdalmat és enyhíti az izomfeszülést, segít beindítani a szervezet öngyógyító működését. A teljes testet átmozgató kezelés a test akupresszúrás pontjait célozva fejti ki az azonnali hatását.

A nyomásos technika olaj nélkül, a kezelőágyon ruhán keresztül zajlik, így stimulálva a test energetikai rendszerét. Ez egyben egy olyan átmozgatásos kezelés , amely valójában egy lágy csontkovácsolás, az izületkimozgatások révén. 

A kezelés a nyomó-gyúró-simító fogáson alapszik az elakadt energia áramlásának beindítására.

A  lávaköves masszázs a mai stresszes világban, rohanó életmódban a pszichoszomatikus tünetek (türelmetlenség, ingerlékenység és félelmek, rossz alvás stb.) okozta feszültség, rossz közérzet, érzelmi blokkok, általános  gyengeség, betegségeken átesett szervezet energetikai és idegrendszeri feltöltésére jól alkalmazható alternatív módszer. Nemcsak a lenyugvásban de a letapadt izmok feloldása által szerveink optimális működésében is, a méregtelenítésben is nagy szerepe van a meridiánok és csakrák blokktalanításának és feltöltésének akupresszúrás kezeléseként.

Az akupresszúrás  nyirokmasszás egy olyan módszer, amely az ödémásodásban szenvedőknek enyhülést, a gyulladással, fertőzéssel küszködőknek fájdalommentességet, a fogynivágyóknak segítséget és  az egészségeseknek pedig rekreációs kezelésként immunerősítést nyújt.

KONKRÉT PANASZOKNÁL A SHIATSU KELETI  TECHNIKA alkalmazására kerül sor, amikor  akár akut (lumbágó, isiász, nyakbeállás stb.), illetve krónikus elváltozások és fájdalmak (izületi és reumatikus) problémák állnak fenn.

Minden masszázskezelés  alapja a Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) módszerén alapszik, azaz meridiánokon és akupresszúrás pontokon keresztül hatunk a szervezet öngyógyító erejének beindítására.

          A természetes gyógymódok  egyszerre segítik az érzelmi és testi fájdalmak megszüntetését!

A természetes módszerek és technikák káros vivőanyag nélkül stimulálják a szervezetet a regenerálódásra!

Bejelentkezéskor egy rövid beszélgetés alapján dől el, hogy milyen módszerrel kerül az egészségének helyreállítása.