Referenciák

"Drága Marika, Nagyon köszönöm, hogy megismertetted velem az EFT-t. Már évek óta pánikroham gyötört, ha úgy kellett utaznom, hogy más vezet. Ez az állapot idővel egyre súlyosbodott. Olyannnyira, hogy a végén már komoly fizikai tünetek is jelentkeztek. Mindez egy autóbaleset következtében alakult ki és emiatt már nem tudtam megbízni másban. Megkeserítette az életemet az állandó rettegés. Ez az EFT egy rendkívül érdekes módszer, olyan dolgokra derül fény közben, amire nem is gondolna az ember. Egyszerű, hatásos, és még hinni sem kell benne mégis működik. Köszönöm szépen! Nincs több gyomorideg, nincs pánikroham, újra tudom élvezni az utazást! Puszi: 

Brigitta

Kedves Marika! Köszönöm szépen a kezelést amit kaptam! Pár hete éreztem már hogy fáj a bal kezemen a hüvelykujjam és környéke. Volt hogy már egy poharat is alig tudtam megtartani a kezemben. Hátmasszázsra mentem Hozzád, mikor megemlítettem, hogy fáj a kezem. Tettél rá nekem kinesio tape- et és már az első percekben éreztem, hogy valami történik, meleg volt és bizsergett. Három napig voltak rajta a szalagok és mintha új kezet kaptam volna! Nagyon köszönöm Neked! Mindenkinek bátran ajánlom ezt a csodás, fájdalommentes módszert! Szeretettel:

Á.-T. Kati

Kedves Marika!A 2014.04.24-ei (csütörtök) Szájsebészeti Klinikán végzett vizsgálat eredménye: trigeminus neuralgia (arcidegzsába) kizárható arcfájdalom a fogakkal, állkapocsízülettel nincs összefüggésben, de a magas vérnyomás befolyásolja fájdalmait. (Ott is megmérték: 200/110 RR volt). Pénteken elkezdtem szedni a cseppeket, használni a kenőcsöt és magam sem merem elhinni, de jelentősen csökkentek a fájdalmaim.5 napja már, hogy nem kell szednem fájdalomcsillapítót és úgy néz ki, hogy a vérnyomásom is rendeződik. Többet nem is merek róla írni, mert hátha rövid életű lesz a boldogság.Nem vágyom semmi másra, csak arra, hogy megszűnjenek a kínzó fájdalmaim, visszatérjen az életem a régi kerékvágásba és örülni tudjak mindennek ami körülvesz.Ui:A Cytovital krémmel az arcon, lehet napozni? Naponta 2x kenem be (reggel és este), gyakorlatilag egész nap rajta van, ha megyek valahova akkor sem mosom le. üdv.: 

Anna

2013 novemberében egy rosszindulatú tumort távolítottak el a gyomromból.2015 júniusában sérvműtéten estem át. Ebből következően három havonta jártam kontrollvizsgálatokra. 2015 őszén a hasi uh 2-3 mm-es epeköveket mutatott ki. Az újabb műtétet szerettem volna elkerülni és ezt Marikának is elmondtam. Ő ajánlotta a Chanca piedra nevű kínai gyógyteát. A teát az előírásoknak megfelelően fogyasztottam . 2016. februárjában történt a kontroll hasi uh. És lőn csoda az epekövek eltűntek, aminek nagyon örülök ,mert így egy beavatkozást sikerült elkerülni. Hálás szívvel köszönöm Marikának ezt a kiváló teakészítményt. Megerősített abbéli hitemben ,hogy érdemes az alternatív gyógymódokat is kipróbálni. A stúdiónak és Marikának sok sikert kívánok a további munkájához. 

Papp E.

Szia! Szombat éjjel óta nem vagyok jól, fájt a hátam és a mellkasom, hétfőre be is lázasodtam! Nehezen vettem a levegőt, minden levegővétel plusz fájdalommal járt! Hétfőn a háziorvos csinált EKG-t, az jó lett, a pulzusom viszont 120 volt, ami magas! A röntgen szerint is minden OK, a vérvétel gyulladást mutat, ( CRP 0-5 között jó, nekem az 51)A doki nem tudja mi bajom van, szerinte lehet vírus is! Voltam ma endokrinológusnál. aki azt mondta, hogy a gyulladást nem, viszont a pulzusszám növekedést okozhatja a betegségem, ha sok a szervezetemben a víz! Persze gyógymódot nem mondott!! A háziorvos által felírt gyulladáscsökkentő a fájdalmakat csökkentette, viszont a pulzusommal baj lehet, ma is éreztem, hogy össze-vissza kalimpál és szorít a mellkasom! Nem tudom neked van-e valami ötleted, mit lehetne még kipróbálni, mert én úgy gondolom, hogy minden baj forrása a sok ivás, így a sok víz a szervezetemben, de lehet, hogy a masszázs mellett kell más vízhajtó is ?? Vagy valami más!!! Ne haragudj, hogy ezzel terhellek, de neked mindig jó ötleteid vannak!! És nekem meg tanulnom is kellene, de ilyen közérzettel és fáradtan nem megy!!! üdv.:

Gabi

Kedves Mária! :) Szeretném jelezni Önnek,hogy sokkal jobban érzem magam már egy ideje. A rohamaim száma csökkent és a lefolyása is másabb,elviselhetőbb lett. Nagyokat alszom,jobb az étvágyam és aminek kimondhatatlanul örülök az az,hogy híztam 3 kilót 1 hónap alatt!!! Rendszeresen tudok menni dolgozni,a közérzetem jó,a hangulatom már nem ingadozó és végre eltűnt belőlem az állandó feszültség is. Nem kapom fel a vizet olyan könnyen,mint régebben és ez jó érzés. Már régen éreztem magam ilyen jól!!! A cseppet iszom,a krémet használom,a házi feladatot sem hanyagolom el :) Nagyon szépen köszönöm a segítségét!!!! További szép napot kívánok Önnek!! Még fogok jelentkezni :) Őszinte szeretettel és tisztelettel üdvözli:

H.Niki