Stressz-, és félelmek oldása  EFT-vel, Bach-virágterápiás Lélekápolás, Önismereti Grafológiai beszélgetés,


                                       "Önmagunkon kell dolgozni ahhoz, hogy a körülöttünk lévő dolgok változzanak."

                                                                                                                                                    Bölcsességek Könyve

                                                                              Szorongás, pánik, migrén, aranyér, alvási és bélproblémák mögött mindíg ott van a feldolgozatlan trauma, jelenlegi félelmek és az önbizalomhiány.  

EFT  kopogtatásos módszer és kineziológiai elemek érzelmi oldásra  Stresszoldás, félelmek, fóbiák, traumák,   függőségek EFT-vel,  (Emotional Freedom Techniques) mely egy interaktív foglalkozás, ahol gyorsan és egyszerűen elsajátítható a technika, így az  otthoni alkalmazása segítséget nyújt a két beszélgetés közti időszakban is. 


Egyes kineziológiai elemek, tesztek  is alkalmazásra kerülnek a beszélgetés során, továbbá egy gyors  grafológiai elemzés is segít a problémák gyökerének rávilágítására.


BACH virágterápia - és önismereti beszélgetés (a havi adag cseppeket is tartalmazza)Segítség "nem szeretett énünk" megváltoztatására, régi fájdalmak elengedésére, Önismeret felébresztésére, félelmek, traumák oldására. 


Rejtett önmagunk megismerésének feltárásához végzek egy kis grafológiai elemzést, valamint teszt kitöltése és rajzolás következik, amiből szintén sok információ nyerhető problémáink megoldásához


Gyerekeknél is segítenek a cseppek a félelem a sötétben, bepisilés, szorulás, tanulási nehézség,  beszoktatás a bölcsibe és óvodába, stb.


Dr. Edward Bach orvos, a homeopátia alapelveiből kiindulva újfajta gyógyászati rendszert fejlesztett ki, méghozzá  pszichológiai kritériumok alapján válogatott össze  38 féle virágeszenciát, melyekkel negatív érzelmeinket és gondolatainkat, pánikot, szorongást, gyógyíthatunk. 

Kisgyermek és kismamák  is bátran alkalmazhatják!Grafológia

A grafológia a személyiség megismerésének egyik legrégibb módszere. 


 (igény esetén a Bach cseppek + 4.000.-)


Tehát útmutató lehet önértékelési problémáinkban, Sokat segíthet szülőknek, gyermekeik megértésében, a gyermekek lelki és viselkedési problémáinak okára (rajzaik alapján) illetve tanulási, magatartási nehézségeinek feltárásában. Az óvodásoknál, kisiskolásoknál a rajzok "beszélnek" így a kicsik érzelemvilágát is könnyedén feltérképezhetjük és megérthetjük. A tiniknél és fiataloknál pedig segíthet a "ki vagyok én és merre menjek" dilemma megoldásában. 


Stresszoldó  Menedzser Masszázs


Regeneráló hatása miatt ajánlom Hölgyeknek  ebben a rohanó, idegőrlő világban, elsősorban stresszoldó  hatása miatt felsőtesten és fejen, mint akupresszúrás kezelés..


Holistic Pulsing érzelmi traumáinkra


Ez egy manuál blokkoldó pulzterápia. Szorongás, kimerültség, stressz, túlterheltség, félelmek és traumák, zaklatott érzelmi állapot - beszélgetés nélküli elengedése.