Zene, Tudástár


Érdemes ezért minél több természetes állapotában meghagyott élelmiszert fogyasztani. Az alábbi cikk áttekinti, melyek is ezek a "bioaktív" anyagok.

Gyógyítja a candidát, széppé teszi a bőrt, és már nagyanyáink is ezzel fogytak.

Fantasztikus lúgosító hatása van, így a mai civilizációs ártalmak ellen - mint például az elsavasosás, köszvény - bevethető. Gátolja a szájban lévő baktériumok szaporodását, gombaölő - így kiválóan beilleszthető a candida diétába is.

Férfi klimax

2017.11.20

Ha beszélhetünk férfi klimaxról, az jóval későbbi életkorban jelentkezik, mint a nőknél. Így, miközben az 50-es párok női tagja a változókori tünetekkel küszködik, a férfi számára egyre inkább érzékelhetővé válik, hogy pontosan hol is van a prosztatája, mivel egyre több panaszt okoz.

Mindíg is hittem a gyógynövények erejében. Nagyanyáim is gyakran gyógyítottak ezzel kiskoromban. Gyermekeimet amikor kicsik voltak, szintén kúráltam a természet kincseivel, főleg a téli megfázásos időszakban. Jól bevált szerek a hagymahéj tea, hársfa tea, a fokhagyma-mézből készűlt pép, amit lassan sokáig a szájban tartva érdemes elfogyasztani....