Sérelmek és félelmek oldása Holistic Pulsing módszerrel a fizikai fájdalmak megszüntetésére


 Ez egy manuál terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik, egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika. Valójában a test rezegtetésén, pulzálásán keresztül oldjuk a blokkokat., beszélgetés nélkül.


Az Ausztráliából származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket- szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.


A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik:

  • túlterheltek,
  • mindennapi erős stressznek vannak kitéve,
  • testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek,
  • nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak,
  • vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható:

  • a félelmek oldásában,
  • csalódások feldolgozásában
  • a pánikbetegség kezelésében
  • a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia.

A kezelés lényege:


Serkenti a csontvelő vér és globulin termelését, melynek hatására erősödik az immunrendszer. Továbbá beindítja a méregtelenítést, hisz aktiválja a nyirokkeringést.

A sok stressz, a felgyülemlett feszültség, az elfojtott érzések kivezetésére is kiválóan alkalmas. Segíti a mélyen "eltemetett" fájdalmas érzések, csalódások, félelmek elengedését. A feloldott blokkok által segít a megbocsátás, az elfogadás, az adás-kapás megélésében.

Felszabadítja az érzéseket, sírást és nevetést is okozhat egy-egy testrész kezelése. Az eltemetett öröm és mélyreásott bánat képes kitörni a lélek szorításából.


A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, szorongás, trauma, nem lokalizálható pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak, vagy egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.
A Holistic Pulsing erőteljes eszköz azok számára is, akik az önismeret és önfejlesztés útján járnak.


A lelki egyensúly és tisztulás mielőbbi helyreállításához pedig a két kezelés közötti időszakban alkalmazunk Bach virágeszenciákat, Schüssler sókat, vagy  gyógynövény koncentrátumokat is, hogy segítsük a lélek gyógyulását. 


A kezelés alatt a kezelt személyt szeretet, gondoskodás, melegség övezi, mint ahogy annak idején az anyaméhben volt, most újra körülölelve a magzati ritmus által. És ez az a gyengédség, amely elősegíti a gyógyulási folyamatot akár lelki akár fizikai síkon.


                           Hallgassunk hát belső énünkre, halljuk meg Lelkünk üzenetét!