Test- fülgyertyázás 


Fülgyertyázás alkalmazása


Nagyon hatékonyan alkalmazható a technika főként  ismeretlen eredetű szédülés, torokfájdalom, mandulagyulladás, gyenge hallás, fülzúgás, fülcsengés, arcüreggyulladás, nátha, fogproblémák, szemgyulladás, bedugult orr, fejfájás, köhögés, könyök-, és csukló fájdalmak stb.


A gyertya vákuumhatása révén kihozza a lerakódásokat, gyulladások maradványait, így  ismét beindul a szervezet öntisztító mechanizmusa, hisz a blokkok feloldásra kerültek. A gyertya működése:


A gyertyát a felső, szélesebb peremén meggyújtjuk és a kezelendő felületre helyezzük. A lerakódásokat feloldja, elindul egy energetikai, sejtek közötti folyadékáramlás. A kitágult bőr pórusain keresztül az elakadások közé a gyertyában lévő gyógynövénykivonatok és illóanyagok behatolnak. Lényegében egy halmazállapotváltozás megy végbe.

Gyakori kérdés, hogy mennyi gyertya égethető el egyszerre és milyen időközönként érdemes alkalmazni:

Mindig az adott problémától függ, na és attól is, hogy mióta áll fenn, milyen erősségű a betegség, a fájdalom. Általában már egy-egy gyertya is érezhető, bár végleges hatást nem eredményez.

Ezért érdemes kezdetben akár naponta 2-3 gyertyát is elégetni. Nagyon hatásos, ha 1-2 gyertyát égetünk el a harmonizáláshoz 5-7 napon keresztül, majd 2 naponta 1-1 gyertyát még egy hétig. Ezt követően két hetente, három hetente 1-1 gyertyát.

A gyertyák felosztásuk szerint

  • Testgyertyák
  • Fülgyertyák
  • Csakra gyertyák
  • Színterápiás gyertyák


Figyelem!

  • A gyertya nem orvosi segédeszköz, alkalmazása, használata nem helyettesíti az orvosi kezelést, tanácsadást!
  • Az itt ismertetett javallatok ősi népi tapasztalatokon alapulnak. Információs célokat szolgál és nem tekinthető hivatalos egészségügyi tanácsadásnak vagy ajánlásnak.
  • Egészségének megőrzésével, esetleges betegségével kapcsolatban kérje háziorvosa, kezelőorvosa véleményét, tanácsát!