Menedzser stresszoldó akupresszúrás  felsőtestes masszázs


A mai rohanó világban nélkülözhetetlen a stresszoldás, mely  fizikailag és pszichésen egyaránt  nagy segítséget nyújt a mindennapok nehézségeinek kezelésében.

Túlterheltség esetén,  feszült munkatempóban élőknek, fejfájósoknak, irodai  vagy megerőltető fizikai munkát végzőknek  egyaránt kiváló megoldás. 

Ebben a masszázsban ötvözve vannak mind a nyugati, mind a keleti masszázstechnikák, melyeket  akupresszúrás pontok stimulálásával alkalmazok.

A hát, karok, váll és nyakizmok kezelése  után következik egy kis koponyamasszázs, hisz a fejünkön található meridiánok és akupresszúrás pontok stimulálásával sokat tehetünk a felfrissülésért és az idegrendszer harmonizálásáért.

Majd a Kezelt  megfordul   és a mellkas feszültségének fellazítása az arcon lévő pontok által és  az idegrendszer lenyugtatása történik az akupresszúrás pontok nyomkodásával.


A hosszan fennálló stresszes állapot kezelésére érdemes eljönni egy Bach virágterápiás beszélgetésre, ahol a problémára állíthatunk össze cseppeket.

Aktív kezelésként pedig javaslom pár alkalommal az EFT technikát, amivel otthon is tudunk segíteni magunkon, a két masszázs közötti időszakban.


A férfiak
sajnos veszélyeztetettebbek a stressz hatásaival szemben és általában az első infarktusig nem is nagyon foglalkoznak magukkal. 

Kiegészítésként számukra is segítséget nyújthatnak a stresszoldó kezelések mellé   a Bach virágeszenciák és az EFT kopogtatós technika  idegrendszerük stabilizálására és önmaguk visszanyerésére.