Csakra talpmasszázs gyertyázással

A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat, vagyis a 7 csakrának megfelelő területet masszírozással aktivizáljuk.

A lábunk a szervezet reflexes kivetülése révén hű tükre az egész testünknek. A csakrák pontjainak stimulálásával beindítja az energia áramlását, oldja az ebben lévő blokkokat. Ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A csakrák, mint energiaközpontok a kínai gyógyászatszerint a belső elválasztású mirigyeken keresztül a belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak.

Például a torokcsakra területe a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére is hatással van. A szívcsakra a csecsemőmiriggyel van összefüggésben, mely a test immunrendszerét szabályozza.

Amennyiben a csakrák "eltömődnek" energiablokkok keletkeznek, ami betegségek megjelenését okozza.

A hét kezelendő csakránk: a gyökércsakra, a szex-vagy lépcsakra, a napfonat csakra, a szívcsakra, a torokcsakra, a homlokcsakra és a koronacsakra.

A talpmasszázst azoknak ajánlom, akik szeretnék megtapasztalni az ellazulást, a belső békét mint egy meditatív élményt, mely során az illóolajok és a zene gyógyító és harmonizáló ereje veszi körül.

A gyógyító talpmasszázs kezelés hatására oldódik a bennünk felgyülemlett stressz és feszültség, amellett az energiáink áramlása is aktivizálódik. A csakrák harmonizálódnak és ezáltal visszanyerjük egészségünket.

A reflexolológia pontok által beindul a vese és a hugyhólyag méregtelenítése, a máj és a lép stimulálásával fokozzuk a szervezet erejét és az immunrendszer működését.