Királyi masszázs

  egészségmegőrző- és fenntartó kezelés  izületi kimozgatásokkal


A nyugtató zene mellett illóolajok használatával teljes test-, arc-, fej-, kéz- és talp masszázsa történik. Az izmok átgyúrása mellett a meridiánok harmonizálása, fájdalomcsillapítás történik, mellyel a test és lélek egyszerre lélegzik fel.

Így a két órás masszázsnak köszönhetően a Vendég teste felfrissül és egyben ellazul A blokkok feloldódnak, az energiaáramlás beindul, ezáltal az öröm és a nyugalom érzése tölt el bennünket. . Nem marad olyan testrésze, mely ne élvezhetné a masszázs gyógyító, felszabadító erejét.


A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerint a meridiánok azok a csatornák, amelyekben a chi, az életenergia kering. A meridián vezetékek láthatatlanul haladnak végig az egész emberi testen, és áramoltatják az életenergiát, segítségükkel kapcsolódnak össze az adott szervek.

Minden egyes meridián felelős az adott szerv vagy terület működéséért a testben. Az HKO elmélete szerint az emberi test 12 fő meridiánnal rendelkezik, 6 yang és 6 yin meridián.

Hagyományos Kínai Orvosláson (akupresszúrán, akupunktúrán) alapuló, speciális meridián kezelés nem csupán egy kellemes masszázs (hiszen speciális kínai masszázselemet használunk), hanem a teljes testre ható gyógyító, egészségmegőrző, betegségmegelőző, életminőséget javító terápiás kezelés.

A kezelés során nem csupán hagyományos masszázselemeket alkalmazunk, hanem a test akupresszúrás (akupunktúrás) pontjait, meridiánjait stimuláljuk, így a teljes test energetikai- és szervrendszerét kezeljük.

A terápia során az egész szervezet feltöltődik, harmonizálódik, oxigénellátása növekszik, így ellenállóbbá válik az egyes betegségekkel szemben is.

A kezelés során az összes meridián-vezetékre hatást gyakorolunk, és nem elsősorban az izmok lazítása a cél (bár az is része a kezelésnek), hanem a test energiarendszerének helyreállítása, és a gyógyulás beindítása, vagy az egészség megőrzése.

A terápia során, az összes meridián csatornára, így a legfontosabb szervekre is gyógyítóan hatunk.


Masszázs javallatai:

  • hangulatjavító, koncentrálóképesség fokozására, tanulás javítására
  • betegségmegelőzésre, az egészséges testi-lelkiállapot fenntartására
  • immunerősítésre, a test belső védekező mechanizmusának aktiválásra
  • kimerültség, fáradtság esetén
  • feszült, ideges lelkiállapotban
  • az idegrendszer működésének harmonizálásra, kiegyensúlyozására
  • különféle fájdalmak enyhítésére, pl, fej-,fog-,fül-,hátfájásra stb.
  • izomfeszültség esetén a merev izmok lazítása
  • allergia, asztma kiegészítő terápiájában a tünetek csillapításra
  • álmatlanság,migrén, depresszió esetén kiegészítő terápiaként a gyógyulás elősegítésére

Havi 1-2 alkalommal már elegendő a betegségek kialakulásának megelőzésére is!

Életenergiáink beindulnak és ismét képesek vagyunk maximális teljesítményekre, amit ez a felpörgetett mai világ "megkövetel" tőlünk.

Annak ajánlom, aki ritkán és kevés időt tud fordítani az egészségének megóvására. Aki állandó nyomás alatt érzi magát a munkája miatt, vagy éppen változás történt az életében, ami elszívta minden erejét. . De ha éppen vizsgaidőszak előtt áll, akkor is jó megoldás lehet egy feltöltő kezelés. A masszázs gyógyító ereje biztosítja az Ön fittségét és vitalitását, mely ebben a rohanó és stresszel teli világban nélkülözhetetlen. 


A kezelésnek nincs megszabott koreográfiája, mindig azt és ott csinálom, amit érzek vagy éppen ahol a  kezelt  jelzi, hogy fájdalmai vannak.

Teljesen egyénre szabott a kezelés, hisz lehet, hogy a vádlinál sokkal többet időzök, mint a karoknál. Megérzés alapján dolgozom és a technikákat is ötvözöm. Így egy csodás masszázskompozíciót élhet át, mely során a keleti és nyugati technikák által egy holisztikus kezelésben részesülhet.