Indiai fejmasszázs

A masszázs összetett, aromaterápiát akupresszúrával ötvözve a kezelt személy képes egy mély ellazulást elérni. Az indiaiak gondolkodása és tapasztalatai szerint a rendszeres testmasszázsok segítenek fenntartani az egészséget, megőrzik a bőr víz és zsírháztartását, bőrük finom, puha és természetes fényű lesz.

A fejmasszázstól hajuk erős szálú, egészséges, ragyogó fényű. Az indiai fejmassázsként ismert eljárás a hagyományos indiai masszázs elemeit alkalmazza a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, és az arc ellazítására. Mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a testi és szellemi feszültséget.

A hát ellazításával kezdődik, melyet az akupresszúrás pontok stimulálásával érünk el. Majd a vállak és a nyak következik. Átdolgozásra kerül a hajas fejbőr, ezt a fülek stimulációja követi. A mellkas feszültségmentesítése után egy finom kis arcmasszázsban van része a Vendégnek. Legvégül a karok, és az ujjak következnek.

Jótékony hatásai:

  1. Náthánál, arcüreggyulladásnál a váladék ürülését elősegíti
  2. Hatásos fülzúgás, orrdugulás esetén
  3. Stressz, feszültség, depresszióoldó
  4. Szépíti a bőrt, erősíti a hajat
  5. Szem túlerőltetésre gyógyír
  6. Segít alvászavarok esetén
  7. Erősíti az immunrendszert

A masszázs ülő helyzetben aromaterápiás olajjal történik és közben tradicionális indiai zene szól. A stresszoldás garantált. A Kliens könnyedén, lazán, mosollyal az arcán áll fel a kezelés után .